ShoutMix chat widget

::..Geng Cik Niesa..::

Thursday, June 17, 2010

Banner baru aku



Salam sume...Ni la banner baru aku yang dulunye kecik sekarang da besar cket...he3..Aku tengah bengang nih nape la banner yang aku buat selalu x ngam dengan header blog nih...Aduhhh...Nak edit balik aku da malas..Biarla banner tue terpacak kat blog aku nih buat sementara waktu sebab virus penyakit M aku da datang.he3..Kalau PENYAKIT M aku tak datang nanti aku buat la yang baru.hu3.Kalau ade sape2 yang tau macam mane nak pastikan banner  same dengan saiz header tolonglah ajar aku eh..hik3.."Saya budak baru blaja"..Bubbye..

P/S: Buta Adobe Photoshop...hu3

No comments: