ShoutMix chat widget

::..Geng Cik Niesa..::

Tuesday, June 22, 2010

Hadiah Cupcake Untuk Aku

image



Hadiah Cupcake untuk aku???..Ye..mmg ade orang bagi cupcake kat aku tapi bukan cupcake yang real tau. Its hp charm yang berbentuk cupcake. Thanks ezloveycraftsebab bagi hp charm. Korang nak tau tak nape aku bleh dapat hp charm cupcake nih. Sebabnya aku merupakan follower yang ke-100 blog die. Blog aku bile eh bleh dapat follower sampai 100.hik3.Oklah sebelum aku post kan entry nih. Kalu korang berminat dengan dan nak order hp charm yang cute nih korang bleh klik sini.Dorang bukan just jual hp charm berbentuk cupcake je tau. Banyak lagi bentuk-bentuk hp charm cute yang lain. K la, tata tutu titi.

No comments: