ShoutMix chat widget

::..Geng Cik Niesa..::

Thursday, July 29, 2010

::..Contest Design Blog Untuk Cik Niesa..::

Salam sume...Ni first time aku wat contest untuk bloggerz..First contest nih aku nak wat contest design blog..Disebabkan aku nih terlalu buta photoshop (ha3) so aku nak minta korang wat design blog untuk aku..Da berbulan-bulan aku bertapa kat gua tapi tak jugak lulus lesen photoshop...hu3...Okay, skang kita straight to the point eh...Banyak sangat da merapu nih..hu3..

Syarat-syarat penyertaan:
1. Mestilah warganegara Malaysia...hu3..(betol2 nih..bukan gurauan eh..cz tak larat cik niesa nak mengepos luar dr Malaysia..he3)
2. Design mestilah bertemakan vintage atau kanak-kanak riang.(sungguh melampau temanya...hik3).
3. Wat satu entry tentang design korang dan tinggalkan link entry korang kat bahagian comment nih.Tajuk entry korang mestilah 
"Contest Design Blog Untuk Cik Niesa"
4. Kene jadi follower aku dulu...ha3..gurau jew la....
5. Tarikh tutup penyertaan pada 31 Ogos 2010...
6. Design untuk blogspot dan bukan wordpress..

Hadiah belom lagi ditentukan...Tapi yang pasti hadiah bernilai RM30...Selamat Berjaya!!!!!

Nama peserta akan di hapdate dari semasa ke semasa...

6 comments:

nabilah_2908 said...

owh..tk reti nk design blog ni huhuh..guna readymade templet jer..thn edit sikit2.. :)

pape pun wish u best of luck...lepas ni sure la blog kamu bertmbh cntik..(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIMBANG

niesamohammad said...

tq...nabilah..he3

Ummi Hanie said...

salam,

erm sebenarnye nk design header ke keseluruhan blog ?
nk pakai wordpress or blogspot?

kalau design pakai ready made template ?

prizenye ? ;p

niesamohammad said...

ummi: design utk keseluruhan...bgantung kepada kreativiti...prize tgh pkir g..dun worry...hadiah harga die dlm rm30..

niesamohammad said...

ummi: design utk keseluruhan...bgantung kepada kreativiti...prize tgh pkir g..dun worry...hadiah harga die dlm rm30..

annfrendly said...

hi nisa..
follow u.. cam best aje contest ni..