ShoutMix chat widget

::..Geng Cik Niesa..::

Saturday, July 31, 2010

Fruitarre Strawberry atau Kiwi????

Kalau korang tanya aku sedap sangat ke aiskrim nih, aku dengan muka ala-ala sinchan bagitau korang flavour strawberry jew yang sedap. Walaupun rasa die masam-masam manis. I like..ha3..Sebab aku ni peminat strawberry..ha3..Kalau kiwi plak aku suggest kat korang takyah beli coz rasa die macam jeruk..Dengan muka toya aku bagitau korang tetttttt tak sedap. Menyesal aku beli aiskrim flavour kiwi. Ingatkan kalau strawberry da sedap kiwi mesti sedap gak.Indah khabar dari rupa..hu3..Lebih baik aku beli aiskrim 1 Malaysia..ha3

2 comments:

~kuyam~ said...

whoaaa..cantiknya blog niesa ni...colorful..

btw,xpernah rasa pn eskrem di atas.tp nmpk cm best je tgk kat lam blog niesa ni...

salam ziarah dari kuyam :)

niesamohammad said...

Kuyam..lau nk beli pon jgn beli yg kiwi pnye..x sedapp...hu3